Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!Paris SG houdt hart vast na horrorblessure Kylian Mbappé

Paris Saint-Germain won gisteren ten koste van Saint-Etienne de beker in Frankrijk. Het duel wed overschaduwd door een blessure van sterspeler Kylian Mbappé.

Halfweg de eerste helft werd de wereldkampioen het slachtoffer van een smerige overtreding van tegenstander Loïc Perrin. Na de aanslag volgde een stevig opstootje en moest de verdediger van Saint-Etienne met een donkerrode kaart gaan douchen. Maar ook voor Mbappé zat de wedstrijd erop, in tranen mankte hij naar de catacomben.

Niet veel later keerde hij wel terug om de rest van de wedstrijd uit te kijken en zijn medaille in ontvangst te nemen. Een hoopgevend signaal dus. Maar dat deed hij wel op krukken, terwijl zijn voet stevig ingewikkeld en verstevigd was. Bij PSG houdt men het hart dan ook vast. In augustus wil de Franse kampioen immers vol voor de eindzege in de Champions League gaan. Zeker nu het in de ‘makkelijke’ tabelhelft zit. Een fitte Mbappé lijkt echter een must om dat doel te bewerkstelligen.

Het bericht Paris SG houdt hart vast na horrorblessure Kylian Mbappé verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *