Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!“Kevin de Bruyne kan Ballon d’Or 2021 winnen”

Er zal dit jaar geen Gouden Bal worden uitgereikt. En dit is slecht nieuws voor Kevin de Bruyne. Hij werd bestempeld als één van de topkandidaten om deze prijs te winnen.

Maar de Rode Duivel hoeft niet te wanhopen. De Braziliaanse ex-topaanvaller Rivaldo, die in 1999 zelf met de Ballon d’Or aan de haal ging, is ervan overtuigd dat KDB binnen één seizoen opnieuw een gooi kan doen naar de trofee voor wereldvoetballer van het jaar. “Als De Bruyne nog iets verbeterd en kan vermijden dat hij zware blessures oploopt zoals in het verleden wel eens gebeurde, denk ik dat hij zeker een kanshebber is voor de Gouden Bal 2021”, klonk het bij Betfair.

Rivaldo is dan ook een groot liefhebber van de spelmaker, al vindt hij dat onze landgenoot nog iets vaker zijn eigen kans moet durven gaan. “De Bruyne staat op het punt om aan te sluiten bij de absolute elite zoals Messi, Ronaldo en ook Lewandowski. De spelmaker excelleert in het creëren van doelpunten voor zijn ploegmaats en scoort zelf ook fraaie goals. Maar ik denk dat hij nog meer invloed kan uitoefenen rond de zestien en ook zelf meer kan scoren. Als je even gevaarlijk bent in het passen als in het scoren, word je een nog completere speler en zal je gemakkelijker de grootste individuele voetbalprijzen winnen”, aldus de wereldkampioen van 2022.

Het bericht “Kevin de Bruyne kan Ballon d’Or 2021 winnen” verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *