Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!‘Atalanta dringt aan voor sterkhouder Standard Luik’

Atalanta Bergamo wil zich deze zomer gaan versterken met Mergim Vojvoda. Sportitalia meldt nu ook dat de huidige nummer drie in de Serie A van de rechtsachter van Standard één van zijn belangrijkste doelwitten voor deze zomer gemaakt heeft.

Technisch directeur Sartori kwam de Kosovaar alvast hoogstpersoonlijk scouten in de vriendschappelijke match van de Rouches tegen OGC Nice. Het zou dus goed kunnen dat Vojvoda straks de concurrent of vervanger van Timothy Castagne gaat worden.

Het bericht ‘Atalanta dringt aan voor sterkhouder Standard Luik’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *