Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!‘Sinan Bolat heeft akkoord beet en trekt naar Turkse topclub’

Sinan Bolat besloot om zijn contract bij Royal Antwerp niet gaan verlengen. Nu lijkt hij enkele weken later beet te hebben bij een nieuwe club. Verschillende Turkse media melden vandaag dat Sinan Bolat een akkoord heeft bereikt met Besiktas.

De doelman trekt op die manier op 31-jarige leeftijd nog richting een echte topclub. In het verleden was Bolat nog actief bij grote rivaal Galatasaray, wat uiteindelijk heel wat stof doet opwaaien bij de fans van de Turkse club.

Sinan Bolat speelde het grootste deel van zijn carrière in België. De Turk begon zijn carrière bij KRC Genk en Standard Luik, vooraleer hij een toptransfer richting Porto versierde. Na omzwervingen bij Galatasaray, Club Brugge en verschillende Portugese clubs kreeg Bolat zijn kans bij Antwerp en Laszlo Bölöni. Daar bereikte de doelman opnieuw zijn oude vorm, wat hem nu een transfer richting Besiktas oplevert.

Het bericht ‘Sinan Bolat heeft akkoord beet en trekt naar Turkse topclub’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *