Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!‘Club Brugge denkt nog altijd aan Junior Edmilson’

Club Brugge heeft nog altijd de Braziliaanse vleugelaanvaller Junior Edmilson in het vizier. Volgens de krant Het Laatste Nieuws zou de landskampioen ook nog een tweede flankaanvaller willen aantrekken.

Junior Edmilson zou nog steeds een optie zijn, maar zoals eerder gemeld gaat dit om een complex dossier. Daarnaast zou Club nog een centrale verdediger willen halen. Eerder werd Blauw-Zwart ook al gelinkt aan een extra middenvelder en een spits, al is die laatste positie geen prioriteit meer gezien de ontwikkeling van Youssouph Badji.

Het bericht ‘Club Brugge denkt nog altijd aan Junior Edmilson’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *