Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!‘Club Brugge en Royal Antwerp krijgen verlossend nieuws over bekerfinale’

Er is nogal wat onduidelijkheid over de start van het nieuwe voetbalseizoen in Belgie, maar over de bekerfinale tussen Club Brugge en Antwerp is dat er niet. Zo laat VTM Nieuws weten dat de partij van zaterdagavond op de Heizel gewoon kan plaatsvinden.

Cathy Berx, gouverneur van de provincie Antwerpen, liet in de uitzending ook al verstaan dat ze geen graten ziet in het afwerken van de finale. “Het gaat hier over wat er op Antwerps grondgebied gebeurt. Ik heb geen bevoegdheden op het gebied van een ander”, aldus Berx.

Het bericht ‘Club Brugge en Royal Antwerp krijgen verlossend nieuws over bekerfinale’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *