‘Club Brugge meldt zich bij Chelsea voor overname speler’

Club Brugge heeft zich bij Chelsea gemeldt voor de centrale verdediger Jake Clarke-Salter (23). Dit weet het medium Goal te melden. Hij werd vorig seizoen nog verhuurd aan het Nederlandse Vitesse.

Nu vormt een overstap naar ons land dus een optie voor de jeugdinternational, die op Stamford Bridge nog twee jaar onder contract ligt en tevens op de radar van het Turkse Trabzonspor zou staan. Daarbij gaat het dan om een nieuwe uitleenbeurt, al dan niet met aankoopoptie.

Het Laatste Nieuws-journalist Kristof Terreur bevestigt de contacten, maar stelt wel dat daar wellicht geen gevolg aan zal worden gegeven. Clarke-Salter behoort trouwens tot hetzelfde makelaarsbureau dat de belangen van Krépin Diatta behartigt.

 

Het bericht ‘Club Brugge meldt zich bij Chelsea voor overname speler’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer