‘Club Brugge met drie lastminute aanwinsten’

Er zouden nog drie inkomende transfers onderweg zijn voor Club Brugge. Ongeacht een mogelijk vertrek van Krépin Diatta en/of Emmanuel Dennis, mikt Blauw-Zwart op nog een extra flankaanvaller.

Het genoemde duo bewees de voorbije weken andermaal dat het redelijke blessuregevoelig is. Bovendien zijn voldoende alternatieven noodzakelijk gezien de strijd op meerdere fronten. Daarom dat coach Philippe Clement er ook absoluut een nieuwe spits bij wil. Afgelopen weekend werd in de Servische media de naam van Umar Sadiq naar voren geschoven en ook volgens La Capitale is de Nigeriaan van Partizan Belgrado in beeld. Het Waalse medium beweert dat de spitspositie in ieder geval de grootste prioriteit blijft.

Tot slot bestaat de kans dat ook de defensie nog verstevigd wordt, maar daarvoor lijken de Bruggelingen vooral in te zetten op jonge spelers met de nodige groeimarge. Senegalese bronnen meldden maandag al dat de 18-jarige Formose Mendy op weg zou zijn van FC Porto naar Club. Hij lijkt in eerste instantie echter een aanwinst voor de beloften. Ook de piste van Jake Clarke-Salter (Chelsea) wordt naar verluidt onderzocht. Hij zou een seizoen gehuurd kunnen worden, al heerst er wel flinke concurrentie voor de 23-jarige Engelsman.

Het bericht ‘Club Brugge met drie lastminute aanwinsten’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer