‘Franse concrete interesse voor Jeremy Doku’

Jeremy Doku is bezig aan een goed seizoen bij Anderlecht en nu kan hij rekenen op de nodige interesse. Stade Rennes ziet zijn komst namelijk helemaal zitten.

Volgens Goal is de interesse in de Belg dan ook niet uit de lucht gegrepen. Het medium meldt namelijk dat de Franse club wel degelijk op zoek is naar een nieuwe flankaanvaller, én dat Doku bovenaan het lijstje staat. Of Rennes ook over de nodige financiële middelen beschikt om Anderlecht te overtuigen valt echter nog te betwijfelen.

Stade Rennes staat in Frankrijk bekend omwille van zijn uitstekende jeugdwerking. Met Eduardo Camavinga hebben de Fransen ook een fantastisch talent in eigen rangen. De ploeg – die volgend seizoen in de Champions League zal aantreden – wil er met Doku dus een nieuw goudhaantje aan toevoegen.

Het bericht ‘Franse concrete interesse voor Jeremy Doku’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer