Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

‘Paars/Wit dreigt twee sterkhouders te missen tegen Antwerp’

Zondag staat de topper tussen Anderlecht en Antwerp op de kalender en Paars/Wit dreigt te moeten gaan aantreden zonder twee van haar sterkhouders. Het Laatste Nieuws meldt immers dat Michael Murillo en Yari Verschaeren hoogst twijfelachtig zijn voor zondag, nadat ze donderdag een scan moesten ondergaan.

ZONDAG ANDERLECHT – ANTWERP! Pak liefst 10x je inzet bij winst van ANDERLECHT!! Maak van je 2 euro gewoon 20 euro!

Wellicht zal Vincent Kompany op zijn persconferentie vrijdag meer duidelijkheid scheppen over hun situatie, maar het zou een stevige aderlating zijn als Anderlecht niet op hen zou kunnen rekenen. Murillo is de enige speler die dit seizoen tot dusver geen minuut miste bij Anderlecht, terwijl Verschaeren na een moeilijke periode net weer een basisplaats beet had.

Het bericht ‘Paars/Wit dreigt twee sterkhouders te missen tegen Antwerp’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *