Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

‘FC Barcelona wil uitpakken met komst van Federico Chiesa’

FC Barcelona heeft een nieuwe speler in het vizier. Volgens het medium El Mundo Deportivo gaat het om Federico Chiesa. Hij staat momenteel onder contract bij Juventus dat puntenvermindering heeft gekregen. Europees voetbal is volgend jaar dan ook hoogst onzeker.

FC Barcelona lijkt af te stevenen op een kampioenschap in Spanje, al kan het na El Clásico van zondagavond nog altijd spannend worden. De Catalanen verdedigen een voorsprong van negen punten op de aartsrivaal uit Madrid.

Een kampioenschap brengt vooral weer kwalificatie voor de Champions League van volgend seizoen. Daarvoor lijkt Juventus niet in aanmerking te komen, met mogelijk grote gevolgen voor de financiële huishouding.

FC Barcelona zou niet alleen uit Chiesa kunnen kiezen. Ook Adrien Rabiot en Dusan Vlahovic worden genoemd als spelers die voor een vertrek in aanmerking komen als het miljardenbal volgend seizoen zonder Juventus van start gaat.

Het bericht ‘FC Barcelona wil uitpakken met komst van Federico Chiesa’ verscheen eerst op Voetbalnotering.

Related: caroline matthews daughter of chris matthews, ben foakes and ben stokes are brothers, lisa kennedy helprin, legend boat parts catalog, rook piercing swollen and throbbing, what does the bible say about doppelgangers, newton county, missouri elections 2021, why did lewis leave h2o, apt pupil filming locations, tom walsh sioux falls, difference between specific performance and injunction, donating plasma on trt, laurence maguire uvf, what happens after the scapegoat leaves, parkway restaurant menu,Related: at what speed do cops stop chasing you, is haribo privately or publicly owned, frank o pinion wiki, are john cusack and jeremy piven still friends, vintage coach hudson parts, jack warner art collection, how much is eliot tatelman worth, is eddie ok i don t know, kj wright reporter height, what is the maturity level of a company which has implemented big data cloudification, television conformity in the 1950s, trucks with red lights on orange beach at night, central machinery lathe 14x40, anthony donofrio attorney, stephen yacktman wife,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *