Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

‘Dick Advocaat stopt als trainer van ADO Den Haag’

Dick Advocaat stopt aan het einde van het seizoen als trainer van ADO Den Haag. De 75-jarige oefenmeester ziet een langer verblijf niet zitten. Hier maken zowel Voetbal International als De Telegraaf melding van. ADO hoopte Advocaat ook na dit seizoen nog voor de groep te houden, maar de Hagenaar besluit te stoppen in het […]

The post ‘Dick Advocaat stopt als trainer van ADO Den Haag’ appeared first on Voetbal4u.com.

Related: somerset, nj police blotter, what approach to the trade demand 2k22, university primary care furys ferry, am i flirting without realizing it, bakersfield semi pro football, mclaren offices woking town centre, does medicaid cover life flight, north island credit union amphitheatre view from seat, colonial country club fort worth membership cost, the nueva school college acceptances, jupiter in 12th house marriage, reading fluency passages, who is chuey martinez wife, who was jack benny’s daughter, usfws regional directors,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *