Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

‘Het ziet er niet goed uit voor Lutsharel Geertruida’

Oranje werd gisteren op bezoek in Frankrijk met maar liefst 4-0 verslagen. Ook moest Lutsharel Geertruida het veld vroegtijdig verlaten met ogenschijnlijk een hamstringblessure. Volgens bondscoach Ronald Koeman ziet het er niet goed uit voor de verdediger van Feyenoord.

Voor Feyenoord is de blessure van Geertruida een flinke aderlating. De Nederlander verkeerde de afgelopen weken in bloedvorm en de Rotterdammers kunnen de speler goed gebruiken richting de laatste wedstrijden in de Eredivisie. Hoe ernstig de kwetsuur van Geertruida is en hoe lang de verdediger uit de roulatie ligt, is nog niet duidelijk.

Het is voor Oranje de zoveelste klap van deze week. Zeven spelers meldden zich af wegens blessures en ziektes, bovendien staat Oranje nu onderaan in de poule met Griekenland, Gibraltar, Frankrijk en Ierland.

Het bericht ‘Het ziet er niet goed uit voor Lutsharel Geertruida’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *