Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Zieke Cody Gakpo keert terug bij Oranje

Goed nieuws voor Oranje. In navolging van Bart Verbruggen en Matthijs de Ligt is nu ook Cody Gakpo teruggekeerd bij het Nederlands elftal. Alleen Sven Botman en Joey Veerman zijn nog afwezig met buikgriep. Het is onbekend of de spelers van Newcastle United en PSV de interland tegen Gibraltar van aanstaande maandag gaan halen.

Voor De Ligt leek het er al goed uit te zien, maar dat geldt dus ook voor Gakpo. De aanvaller blonk uit op het WK van afgelopen winter. De PSV’er maakte een toptransfer naar Liverpool, maar moest voor de wedstrijd met Frankrijk dus al afhaken met het buikvirus.

Tegenover de terugkeer van De Ligt en Gakpo staat het vertrek van Lutsharel Geertruida (geblesseerd) en Stefan de Vrij (terug naar zijn zwangere vrouw). Frenkie de Jong moest definitief afhaken met een lichte blessure en zit dus sowieso niet bij de groep.

Het Nederlands elftal heeft maandag de uitgelezen kans om de kater tegen Frankrijk van zich af te spelen. De Oranje-mannen van Koeman nemen het dan op tegen voetbaldwerg Gibraltar. Mogelijk met Gakpo dus in terug in de wedstrijdselectie…

Het bericht Zieke Cody Gakpo keert terug bij Oranje verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *