Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

‘Kritiek neemt toe bij United voor Erik ten Hag’

Manchester United verloor gisteren op bezoek bij Newcastle met 2-0. En ook manager Erik ten Hag kan rekenen op de nodige kritiek na deze nederlaag.

Zo is United-legende Gary Neville kritisch over het wisselbeleid van de Nederlandse oefenmeester: “Na die wissels gebeurde precies wat ik verwachtte: het werd een puinzooi. Als je met één centrale verdediger en twee wingbacks gaat spelen, ligt het helemaal open”, aldus de analist.

Ook spreekt hij zijn zorgen uit over ‘zijn club’: “Het is aan Ten Hag om ervoor te zorgen dat United progressie blijft boeken, maar er zijn verontrustende signalen als je kijkt naar de topwedstrijden buiten Old Trafford. Dan laten ze het gewoon afweten. United zat geen moment in dit duel met Newcastle. Ze hebben meer dan terecht verloren”, zegt de oud-aanvoerder van United.

Het bericht ‘Kritiek neemt toe bij United voor Erik ten Hag’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *